Retningslinjer for personvern og informasjonskapsler

Disse retningslinjene for personvern og informasjonskapsler (heretter – retningslinjene) gjelder for alle brukere av Stepmaster-nettstedet. Disse retningslinjene gjelder ikke hvis du surfer på tredjeparts nettsteder du har tilgang til via Stepmaster-nettstedet.

Vi samler inn informasjon om våre nettstedsbrukere i samsvar med lov om juridisk beskyttelse av personopplysninger i Republikken Litauen, lov om elektronisk kommunikasjon i Republikken Litauen, EU-lover om beskyttelse av personopplysninger og andre relaterte lovgivning og forskrifter for kontrollerende myndigheter.

Hvilken informasjon vi samler inn

Vi bruker informasjonskapsler til å samle inn informasjon om brukernes aktivitet på nettstedet vårt. Typene og formålene med informasjonskapsler er beskrevet i tabellen nedenfor.

Vi har egnede sikkerhetstiltak på plass for å forhindre tap, misbruk eller endring av informasjon som vi har samlet inn om brukerne av Stepmaster-nettstedet. Stepmaster ansatte er forpliktet skriftlig til ikke å avsløre eller gi noen informasjon mottatt om selskapets kunder til tredjeparter, inkludert informasjon om brukerne av Stepmaster nettsted. 

Bruk av informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å sikre riktig drift av nettstedet, for statistiske og markedsføringsformål.
Nødvendige informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet og elektroniske tjenester skal fungere på riktig måte. Disse informasjonskapslene krever ikke ditt samtykke.
Du kan godta bruken av tredjeparts funksjonelle, statistiske og markedsføringsinformasjonskapsler.

Du kan se listen over informasjonskapsler og administrere ditt samtykke ved å klikke på knappen .

Cookie-erklæring


Har du noen spørsmål? Ønsker du å legge inn en ordre?